waar Uw gezondheid centraal staat.

Wij willen u een kwalitatieve dienstverlening aanbieden waarbij begeleiding, advies en service de sleutelwoorden zijn.

dummy personeel man

 

APR . Bram Verhaeghe

Titularis-apotheker

dummy personeel vrouw

Inge Delbeke

Farmaceutisch Technisch Assistent & Bandagiste

dummy personeel vrouw

Pauline Vandendriessche

Farmaceutisch Technisch Assistent

Apotheek Mattelaer bestaat reeds sinds 1907 en is sindsdien steeds dé referentie geweest op vlak van service en klantvriendelijkheid. De basisregel is namelijk ‘beschikbaar zijn voor de klant met raad en daad’. Zo wordt er tijd gemaakt voor de patiënten en wordt er steeds geholpen om het juiste product te vinden.
image

We hebben alles wat een apotheek kan bieden: zowel vaste waarden als gloednieuwe geneesmiddelen van A tot Z, een heel assortiment van fyto- en homeopathische specialiteiten, cosmetica (oa. Louis Widmer, Eucerin, La roche-Posay,...), babyvoeding, pakketten (huisapotheek, reisapotheek, geschenkjes), ...
Reserveer deze hier of via de OnePharma App op uw smartphone!
Wanneer het onmogelijk is om tot hier te komen, kunnen we de gewenste materialen ook aan huis brengen zonder extra kost (binnen een bepaalde afstand).

We zijn ook de enige in de regio die het proteïnedieet van Axodiet verdelen en zijn er in gespecialiseerd gaande van verfijnde receptjes tot algemene richtlijnen.Naast de uitgebreide apotheek kunt u hier tevens een professionele bandagisterie terugvinden. Weinigen kennen nog dit vak dat precisie en kunde vereist. De vele klanten van de bandagisterie kunnen hier vertrouwen op discretie en een service met kwalitatieve producten. Ook hier kan u steeds terecht voor advies en informatie. Sindskort hebben we in de bandagisterie een apart segment namelijk de INCOTHEEK, waarbij we advies, stalen en producten aanraden bij onvrijwillig urineverlies. Daarmee bieden we de patiënten op een discrete maar op maat gemaakte oplossing voor dergelijk probleem.
image

apotheekpotten

Frequente bezoekers zullen merken dat er bij Apotheek Mattelaer regelmatig apotheker stagiairs in opleiding zijn. Uit respect voor het vak wordt veel energie gestoken in eigen opleiding maar ook in deze van collega’s die de studies recent aanvatten. Deze mensen kunnen hier ervaring opdoen en krijgen zo een realistisch beeld van de vele verschillende taken die een apotheker dag in dag uit bezig houden.

Wij heten u welkom bij Apotheek Mattelaer en doen er alles aan om u bij elk bezoek opnieuw tevreden te stellen.